Snijd de kipfilets in plakjes.
Verwijder de zaadjes van het pepertje, hak de gember en de knoflook fijn
en roer ze om met de pindakaas, de koriander, de suiker, het zout, de
azijn, 2 eetlepels van de olie en de vissaus.
Schep dit om met de kip en laat het afgedekt minstens 3 uur marineren.
Verhit de rest van de olie en roerbak de kip hierin ± 5
minuten.
Snijd de ijsbergsla in repen en de ui in ringen.
Verdeel de sla over een groot bord of een platte schaal, schep de kip in
het midden en leg de uiringen, de taugé, de geraspte wortel, de
augurken en de mangoschijfjes eromheen.
Meng de salade pas aan tafel.
Lekker met naan (ongerezen Indiaas brood) of pitabroodjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |